Vacature Uitvoerder en werkvoorbereider bij Smink Vastgoed

Ben jij een bouwkundig talent met een passie voor (her)ontwikkeling en renovatie van vastgoed? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou.

Wat doen wij

Of het nu gaat om het verbouwen van een gehuurde ruimte, het uitbreiden van woningen, renoveren van kantoren, of het bouwen van nieuwe bedrijfspanden, bij Smink Vastgoed draaien we onze hand er niet voor om. Samen met ons team van (allround) timmermannen, werkvoorbereider, schilder, hovenier en vastgoedbeheerder, en een trouwe groep onderaannemers, realiseren wij uiteenlopende bouwprojecten.

Wij zoeken

Wij zoeken een bouwkundig talent, met ervaring als werkvoorbereider en/of uitvoerder. Waarom twee functies in één? Dat is nou het leuke aan deze vacature! Gaan wij een nieuwe bedrijfsruimte ontwikkelen? Dan help jij ons met de werkvoorbereiding. Denk hierbij aan inkoop van materiaal, opstellen en controleren van tekeningen en planningen. Na deze fase, gaan wij deze bedrijfsruimte natuurlijk ook zelf bouwen. Dan treed jij op als uitvoerder. Jij weet inmiddels alles van dit pand, en kan dit perfect in de praktijk brengen. Denk hierbij aan het coördineren van werkzaamheden, contact onderhouden met leveranciers en onderaannemers en het beheren van de planning. Wij doen dit als één team en ons motto is schouders eronder en doorpakken.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie met een leuk (klein) team van collega’s waar je op kunt bouwen. Je krijgt een telefoon en auto van de zaak, en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel.

Over ons

Smink Vastgoed, gevestigd in Nijkerk en actief binnen een straal van ca. 30 kilometer rondom Nijkerk/Amersfoort, is een veelzijdig bedrijf dat zich toelegt op het kopen, (her)ontwikkelen en verhuren van diverse vastgoedobjecten. Als onderdeel van een levendig familiebedrijf met activiteiten in Vastgoed, Infra, Zandwinning, Zandhandel, Afvalverwerking, Horeca en Vastgoed, staan wij bekend om onze flexibiliteit en expertise.

Ga jij ervoor?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en stuur je CV en motivatiebrief naar Simon Smink via s.smink@smink-vastgoed.nl. Wij kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Locatie: Nijkerk, Nederland
Dienstverband: Fulltime
Sector: Vastgoed en Bouw

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.