Vacature Projectcoördinator Bouw en Vastgoed

Smink is een familiebedrijf met een rijke historie van 65 jaar. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de organisatie die we vandaag de dag zijn: Smink Vastgoed, Smink Infra, Zandink Zandhandel, en Eeltink Zandwinning. Door onze gebundelde krachten hebben we een sterke positie in de regio midden-Nederland. We zijn groot genoeg om impact te hebben maar zijn ook nog steeds compact genoeg om slagvaardig te zijn.

 

Bij Smink werken circa 100 betrokken en enthousiaste professionals aan mooie en interessante projecten in ontwikkeling, uitvoering of voorbereidende fase. Kenmerkend is onze open en informele cultuur en onze aanpakkersmentaliteit. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen.

 

Wij zijn voor Smink Vastgoed locatie Nijkerk op zoek naar een projectcoördinator Bouw en Vastgoed. Onze werkzaamheden breiden uit en daarom zoeken wij iemand die ons team komt versterken.

De uitdaging

Als projectcoördinator houd jij je bezig met ontwerp, calculatie en werkvoorbereiding van een grote diversiteit aan projecten in de bouw en vastgoed. Je hebt innoverende ideeën, verwerkt deze tot concrete plannen en je bent sparringpartner voor opdrachtgevers. In deze generalistische functie krijg je alle facetten van het werk te zien. Zo bereid je technisch inhoudelijk B&U projecten voor, draag je zorg voor de inkoop van materialen en adviseer je over en toets je de haalbaarheid van een project. Je kijkt hierbij naar uitvoerbaarheid, technische kwaliteit, budget en wettelijke bouwtechnische en bouwfysische regelgeving. Je maakt voorbereidingsplanningen met daarin tijdpad en verantwoordelijkheden. Verder bewaak je de procesvoortgang, signaleer je afwijkingen en laat deze waar nodig corrigeren.

Wie ben jij?

Wij worden enthousiast als je een communicatief sterke collega bent met een no-nonsensmentaliteit die met energie en enthousiasme aan de slag gaat. Jij brengt vernieuwende ideeën en inzichten met je mee en gaat elke dag voor mooie resultaten en tevreden klanten. Hoewel je bij uitstek een teamspeler bent en graag spart met collega’s, vind je het ook prettig om zelfstandig je klussen op te pakken. Verder vragen wij van jou:

  • Een opleiding richting MTS of HTS – Bouwkunde
  • Enige werkervaring als projectcoördinator is gewenst. Ben je toe aan afstuderen ? Ook dan ben je welkom om te reageren!
  • Kennis en ervaring met Autocad Suite en andere software
  • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling

Ons aanbod

We bieden je een veelzijdige baan in een leuk team met alle ruimte voor ontwikkeling en groei.

Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast verdien je bij ons een goed salaris gebaseerd op de CAO Groen Grond en Infrastructuur (GGI) , passend bij jouw meegebrachte kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed.

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van Smink Vastgoed? Mail dan je cv en motivatie via solliciteren@smink-vastgoed.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arko te Velde op +31610882885 of Gerrit Huijgen op +31651748409

 

Meer informatie over Smink Vastgoed vind je op onze website www.smink-vastgoed.nl