BOW! Het meest centrale kantoor van Nederland

Foto van Simon Smink
Vastgoed Manager

Simon Smink

06-20480683
033 - 245 84 86
s.smink@smink-vastgoed.nl

Het kantoor staat voor een nieuwe uitdaging. De balans tussen werken op kantoor en thuis is veranderd. Deze nieuwe balans vraagt om een aangepaste, meer ruimtelijke en veiligere werkomgeving, een die aansluit bij het ‘nieuwe’ werken.

Kantoorlocatie BOW aan de Terminalweg in Amersfoort is hét antwoord op deze uitdaging. Hier krijgt jouw bedrijf alle ruimte en vrijheid om invulling te geven aan de werkplek van jouw toekomst.

In BOW vind je namelijk alle noodzakelijke ruimte om werkplekken en meeting-rooms ruimer in te richten plus er is meer dan voldoende plek voor een verantwoorde routing. In BOW heb je bovendien een eigen entree voor je werknemers en klanten. En in plaats van het delen van een restaurant met andere bedrijven, richt je in BOW gewoon je eigen horeca/koffiecorner in.

This content is blocked. Accept cookies to view the content.

Kantoren van NU zijn er om elkaar te ontmoeten. Werken kan je overal als er maar wifi en lekkere koffie is en helemaal mooi, iets te eten. Alles safe op 1,5m afstand. En wat doe je nou, zoals bij gebouw C, als je entree één verdieping lager ligt? Een vide maken natuurlijk, zodat je kan zien waar je naar toe gaat ! En een overgang van beganegrond naar de verdieping die je niet merkt. In de vorm van een theater met werkplekken. En snel weer naar beneden kan je natuurlijk met een glijbaan